2022 Temmuz Ayında En Çok Okunan 5 İçerik – BtcTurk

Bitcoin ve kriptopara dünyasındaki her şeyin tek bir yerde olduğu BtcTurk Bilgi Platformu’nda, BtcTurk kullanıcılarının Temmuz ayında en çok okuduğu içerikleri bu yazıda bulabilirsiniz.

1) Bilgi Platformu Sözlük

Sürekli güncellenen terimlerle, Bitcoin piyasası hakkındaki tüm kavramların yer aldığı BtcTurk Bilgi Platformu Sözlük sayfası, Temmuz ayının en çok ziyaret edilen sayfası oldu.

2) Yeni Başlayanlar Rehberi

Bitcoin dünyasına yeni girmiş veya adapte olmaya çalışan kullanıcıların başucu rehberi Yeni Başlayanlar Rehberi, en çok okunanlar arasında yerini aldı.

3) Bitcoin Madenciliği (Mining) Nedir ve Nasıl Yapılır?

Bitcoin madenciliğine dair temel detayların ve Bitcoin madencilik yöntemlerinin yer aldığı “Bitcoin Madenciliği Nedir ve Nasıl Yapılır?” içeriği, birçok kullanıcı tarafından incelendi.

4) Peer to Peer (P2P) Nedir? P2P Ağı Nasıl Çalışır?

Bitcoin’in merkeziyetsizliği anlatılırken sıklıkla kullanılan bir terim olan P2P’nin tüm detaylarıyla anlatıldığı “Peer to Peer (P2P) Nedir?” içeriği, Temmuz ayının ilgi duyulan konuları arasında yerini aldı.

5) Her Ay 100₺’lik Bitcoin

BtcTurk’te Türk lirası ile ilk Bitcoin alım satım işleminin gerçekleştirildiği tarihten itibaren her ay 100 TL’lik Bitcoin satın almış olsaydınız, bugün ne kadar birikim yapmış olurdunuz?


Siz de BtcTurk‘e üye olarak, dilediğiniz zaman kolayca Bitcoin alabilirsiniz.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors