2022 Temmuz Ayında En Çok Okunan 5 İçerik – BtcTurk | Kripto

Bitcoin ve kriptopara dünyasındaki her şeyin tek bir yerde olduğu BtcTurk Bilgi Platformu’nda, BtcTurk | Kripto kullanıcılarının Temmuz ayında en çok okuduğu içerikleri bu yazıda bulabilirsiniz.

1) Limit ve Stop Emirler Nasıl Kullanılır?

Geçtiğimiz ay olduğu gibi bu ay da, BtcTurk | Kripto’da alım satım yaparken kullanılabilen limit ve stop emirlerin çalışma rehberi en çok okunan Bilgi Platformu içeriği oldu.

2) Kriptoparalarda Hacim Nedir?

Kriptoparalardaki işlem hacminin ne olduğu ve işlem hacminin kriptoparaları nasıl etkilediğini anlatan “Kriptoparalarda Hacim Nedir?” içeriği Temmuz ayının en çok ziyaret edilenleri arasında yerini aldı.

3) Kriptoparalarda Dolaşımdaki Arz ve Toplam Arz Nedir?

Kriptoparalardaki arz türleri ve arz türlerinin birbirinden farklarının yer aldığı “Kriptoparalarda Dolaşımdaki Arz ve Toplam Arz Nedir?” içeriği, Temmuz ayında kullanıcıların ilgi duyduğu bir konu oldu.

4) Stagflasyon Nedir?

Stagflasyon terimi ve stagflasyona sebep olan etkenlerin yer aldığı “Stagflasyon Nedir?” içeriği, Temmuz ayında birçok kullanıcı tarafından incelendi.

5) Black Swan Event (Siyah Kuğu Olayı) Nedir?

Siyah kuğu ile kriptopara piyasası arasındaki bağlantıyı biliyor muydunuz?
Siyah Kuğu Teorisi ve bu teeorinin piyasalara etkilerinin yer aldığı “Black Swan Event Nedir?” içeriği, en çok okunanlar arasında yerini aldı.

iOS Appstore
Android Google Play
Huawei AppGallery

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors