2022 Eylül Ayında En Çok Okunan 5 İçerik – BtcTurk

Bitcoin ve kriptopara dünyasındaki her şeyin tek bir yerde olduğu BtcTurk Bilgi Platformu’nda, BtcTurk kullanıcılarının Eylül ayında en çok okuduğu içerikleri bu yazıda bulabilirsiniz.

1) Bitcoin Madenciliği (Mining) Nedir ve Nasıl Yapılır?

Bitcoin madenciliğine dair merak edilen tüm soruların cevaplandığı “Bitcoin Madenciliği Nedir?” içeriği, Eylül ayının en çok okunan yazısı oldu.

2) Bitcoin Tarihi ve Yıllara Göre Fiyatı

Bitcoin, 2008 yılında ortaya çıktı ancak her yıl birçok farklı olayla gündeme geldi. Bazen fiyatıyla bazen teknolojisiyle bazen de hakkında yapılan açıklamalarla… Bitcoin tarihinde ve fiyatında yıllar içinde yaşanan gelişmelerin kronolojik olarak anlatıldığı “Bitcoin Tarihi” içeriği, Eylül ayının en çok okunanları arasında yerini aldı.

3) Yeni Başlayanlar Rehberi

Eylül ayında yine birçok kullanıcı Bitcoin dünyasına ilk adımlarını attı.
Onların yeni girdiği bu dünyada, Bitcoin’i anlamayı kolaylaştıracak “Yeni Başlayan Rehberi” içeriği, başucu rehberleri oldu.
Yeni Başlayanlar Rehberi, Eylül ayının en çok ziyaret edilenleri arasındaydı.

4) Neden Bitcoin?

Bitcoin’in diğer kriptoparalardan farkı nedir, Bitcoin maksimalistliği nedir, neden Bitcoin önemlidir gibi Bitcoin’e dair ‘neden’ sorularının yanıtlandığı içerik birçok kullanıcı tarafından incelendi.

5) Peer to Peer (P2P) Nedir? P2P Ağı Nasıl Çalışır?

Bitcoin Teknik Dokümanı’nın başlığında da yer alan Peer to Peer kavramının ne olduğunu ve Bitcoin blokzincirinde Peer to Peer ağlarının nasıl çalıştığı gibi konuların yer aldığı “Peer to Peer (P2P) Nedir?” içeriği, Eylül ayının ilgi duyulan konuları arasında yerini aldı.

2022 yılının Ağustos ayında BtcTurk kullanıcılarının, Bilgi Platformu’nda en çok okudukları 5 içeriği 2022 Ağustos Ayında En Çok Okunan 5 İçerik – BtcTurk yazısından inceleyebilirsiniz.


Siz de BtcTurk‘e üye olarak, dilediğiniz zaman kolayca Bitcoin alabilirsiniz.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors