2022 Ağustos Ayında En Çok Okunan 5 İçerik – BtcTurk

Bitcoin ve kriptopara dünyasındaki her şeyin tek bir yerde olduğu BtcTurk Bilgi Platformu’nda, BtcTurk kullanıcılarının Ağustos ayında en çok okuduğu içerikleri bu yazıda bulabilirsiniz.

1) Bilgi Platformu Sözlük

Sürekli güncellenen terimlerle, Bitcoin piyasası hakkındaki tüm kavramların yer aldığı BtcTurk Bilgi Platformu Sözlük sayfası, geçtiğimiz ay olduğu gibi bu ay da en çok ziyaret edilen sayfa oldu.

2) Bitcoin Madenciliği (Mining) Nedir ve Nasıl Yapılır?

Bitcoin madenciliği nedir, Bitcoin madenciliği nasıl yapılır ve Bitcoin madencilik yöntemleri nelerdir gibi soruların cevaplarının yer aldığı içerik, bu ayın en çok okunanları arasında yerini aldı.

3) Yeni Başlayanlar Rehberi

Bitcoin dünyasına ilk adımını atanların başucu rehberi Yeni Başlayan Rehberi içeriği, Ağustos ayında birçok kullanıcı tarafından incelendi.

4) Bitcoin Tarihi ve Yıllara Göre Fiyatı

2008 yılında Satoshi Nakamoto’nun Bitcoin Teknik Dokümanı’nı yayınlaması ile birlikte Bitcoin’in yaşadığı serüven ve yıllar içindeki fiyat değişimlerinin ele alındığı Bitcoin Tarihi içeriği, Ağustos ayının ilgi duyulan konuları arasında yerini aldı.

5) Düzenli Alım Nedir? Nasıl Kullanılır?

Düzenli Alım BtcTurk’te!
Seçilen bir zaman dilimi içerisinde, otomatik Bitcoin alım talimatı verilebilen Düzenli Alım özelliğinin ne olduğu ve nasıl kullanıldığının detaylarıyla anlatıldığı “Düzenli Alım Nedir? Nasıl Kullanılır?” içeriği, Ağustos ayının en çok ziyaret edilen içeriklerinden oldu.


Siz de BtcTurk‘e üye olarak, dilediğiniz zaman kolayca Bitcoin alabilirsiniz.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors