2023 Ocak Ayında En Çok Okunan 5 İçerik – BtcTurk

Bitcoin ve kriptopara dünyasındaki her şeyin tek bir yerde olduğu BtcTurk Bilgi Platformu’nda, BtcTurk kullanıcılarının 2023 Ocak ayında en çok okuduğu içerikleri bu yazıda bulabilirsiniz.

1) Bitcoin Madenciliği (Mining) Nedir ve Nasıl Yapılır?

Bitcoin madenciliğinin nasıl, hangi cihazlarla gerçekleştirildiği ve Bitcoin üretimi hakkında tüm detayların yer aldığı Bitcoin Madenciliği (Mining) Nedir ve Nasıl Yapılır? içeriği Ocak ayının en çok okunan yazısı oldu.

2) Bitcoin Tarihi ve Yıllara Göre Fiyatı

Bitcoin’in geleceği hakkında yorum yapmak ve tahminde bulunmak için geçmişte neler yaşadığını iyi bilmek önemli olacaktır. Bitcoin tarihinde yaşanan gelişmeler ve Bitcoin fiyatında yıllar içinde yaşanan değişimlerin yer aldığı Bitcoin Tarihi ve Yıllara Göre Fiyatı içeriği, ayın en çok okunan yazılarının arasında yer aldı.

3) Düzenli Alım Nedir? Nasıl Kullanılır?

BtcTurk’ün 2022 yılında kullanıcılarına sunduğu yeni özelliği Düzenli Alım ile günlük, haftalık veya aylık gibi seçilebilen zaman diliminde otomatik Bitcoin alım talimatı verilebiliyor. Düzenli Alım özelliğinin nasıl kullanıldığını anlatan içerik Ocak ayında kullanıcıların sıklıkla ziyaret ettiği sayfaların arasındaydı.

4) Sözlük

Bitcoin ve kriptopara dünyasında yer alan terimlerin açıklamalarıyla birlikte yer aldığı Bilgi Platformu Sözlük sayfası, Ocak ayında BtcTurk Bilgi Platformu’nun en çok incelenen sayfaları arasında yer aldı.

5) Yeni Başlayanlar Rehberi

Bitcoin ve kriptopara dünyasına yeni adım atan kullanıcılar için başucu rehberi olan Yeni Başlayanlar Rehberi içeriği, Ocak ayında da en çok okunan sayfaların arasındaydı.

2022 yılında BtcTurk kullanıcılarının, Bilgi Platformu’nda en çok okudukları 10 içeriği 2022’de Bilgi Platformu’nda En Çok Okunan 10 İçerik yazısından inceleyebilirsiniz.


Siz de BtcTurk‘e üye olarak, dilediğiniz zaman kolayca Bitcoin alabilirsiniz.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors