2023 Mayıs Ayında En Çok Okunan 5 İçerik – BtcTurk

Bitcoin ve kriptopara dünyasındaki her şeyin tek bir yerde olduğu BtcTurk Bilgi Platformu’nda, BtcTurk kullanıcılarının 2023 Mayıs ayında en çok okuduğu içerikleri bu yazıda bulabilirsiniz.

1) 13. Bitcoin Pizza Günü Kutlu Olsun

22 Mayıs 2010 tarihinde, 2 pizza için 10,000 Bitcoin ödenmesi, Bitcoin tarihindeki ilk ticari alışveriş olarak ön plana çıkıyor. Bu alışveriş, Bitcoin Pizza Günü olarak her sene 22 Mayıs tarihinde kutlanmaya devam ediyor. Bitcoin Pizza Günü’nün detayları da Mayıs ayının en çok okunan içeriği oldu.

2) Bitcoin Tarihi ve Yıllara Göre Fiyatı

Bitcoin, 2024 Mayıs ayında gerçekleşmesi beklenen halving için geri sayım yapmaya devam ederken, Bitcoin tarihinde halving dönemlerinde neler yaşandığını ve ne gibi fiyat hareketlerinin oluştuğunu merak eden kullanıcılarımız Bitcoin Tarihi içeriğini Mayıs ayında sıklıkla ziyaret etti.

3) Bitcoin Madenciliği (Mining) Nedir ve Nasıl Yapılır?

Bitcoin madencilik zorluğu, 2023 yılında rekorlara doymasa da madenciliğe olan ilgide hiçbir azalış yaşanmadı. Bitcoin madenciliğini merak eden kullanıcılarımız Mayıs ayında Bitcoin madenciliğinin nasıl gerçekleştiğini anlatan Bilgi Platformu içeriğini incelemeye devam etti.

4) Sözlük

Bitcoin ve kriptopara dünyasında yer alan terimleri Bilgi Platformu Sözlük sayfasında inceleyen kullanıcılarımız, bu ay da Sözlük sayfasını ayın en çok okunanları arasına taşıdı.

5) Nasıl Bitcoin Kazanırım?

Bitcoin alım satımı gerçekleştirmeden, Bitcoin’e yatırım yapmadan da Bitcoin sahibi olmak mümkündür. Hangi yöntemlerle Bitcoin kazanılacağının yer aldığı içerik, Mayıs ayında en çok okunanlar arasında yerini aldı.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors