2022 Kasım Ayında En Çok Okunan 5 İçerik – BtcTurk

Bitcoin ve kriptopara dünyasındaki her şeyin tek bir yerde olduğu BtcTurk Bilgi Platformu’nda, BtcTurk kullanıcılarının Kasım ayında en çok okuduğu içerikleri bu yazıda bulabilirsiniz.

1) Bilgi Platformu Sözlük

Bitcoin ve kriptopara dünyasındaki terimlerin yer aldığı Bilgi Platformu Sözlük sayfası Kasım ayının en çok incelenen sayfası oldu.

2) Bitcoin Tarihi ve Yıllara Göre Fiyatı

Bitcoin’in gelecekte neler yapabileceğini ön görmek ve tahmin etmek için geçmişte neler yaptığını incelemek isteyen kullanıcılar, Kasım ayında Bitcoin Tarihi içeriğini sıklıkla ziyaret etti.

3) Bitcoin Madenciliği (Mining) Nedir ve Nasıl Yapılır?

2022 yılında Bitcoin madenciliği zorluğu her geçen ay rekor kırsa da, Bitcoin madenciliğine olan ilgide herhangi bir azalma söz konusu olmadı. Bilgi Platformu’nda Bitcoin madenciliğinin tüm detaylarının ele alındığı içerik, Kasım ayında da kullanıcıların en çok ziyaret ettiği sayfalar arasındaydı.

4) Yeni Başlayanlar Rehberi

Bitcoin ve kriptopara dünyasına yeni adım atanlar için başucu rehberi Yeni Başlayanlar Rehberi, Kasım ayında en çok okunan içeriklerden birisi oldu.

5) Black Swan Event (Siyah Kuğu Olayı) Nedir?

İmkansızlığı temsil eden “Siyah Kuğu” ve “Siyah Kuğu Olayı” kavramlarının tüm detaylarıyla ele alındığı Black Swan Event içeriği, Kasım ayında merak edilen konular arasında yerini aldı.

2022 yılının Ekim ayında BtcTurk kullanıcılarının, Bilgi Platformu’nda en çok okudukları 5 içeriği 2022 Ekim Ayında En Çok Okunan 5 İçerik – BtcTurk yazısından inceleyebilirsiniz.


Siz de BtcTurk‘e üye olarak, dilediğiniz zaman kolayca Bitcoin alabilirsiniz.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors