2022 Eylül Ayında En Çok Okunan 5 İçerik – BtcTurk | Kripto

Bitcoin ve kriptopara dünyasındaki her şeyin tek bir yerde olduğu BtcTurk Bilgi Platformu’nda, BtcTurk | Kripto kullanıcılarının Eylül ayında en çok okuduğu içerikleri bu yazıda bulabilirsiniz.

1) Ethereum 2.0’da Yeni Bir Aşama: The Merge

Eylül ayında kriptopara dünyasında en çok konuşulan, tartışılan ve takip edilen konularından biri Ethereum blokzincirinde yaşanan The Merge güncellemesi oldu. The Merge güncellemesinin tüm detaylarının ve sürecin nasıl işleneceğinin anlatıldığı “The Merge” içeriği, BtcTurk | Kripto kullanıcılarının Eylül ayında en çok okuduğu yazı oldu.

2) Kriptoparalarda Hacim Nedir?

Bir kriptoparanın hacminin ne demek olduğunu ve kriptopara hacminin düşmesi veya yükselmesinin nasıl yorumlanabileceğine dair bilgilerin yer aldığı “Kriptoparalarda Hacim Nedir?” içeriği, Eylül ayının en çok okunanları arasında yerini aldı.

3) Stake Etmek (Staking) Nedir? Ne İşe Yarar?

Madencilik dışında kriptopara kazanmanın bir diğer yöntemi olan stake etme kavramının tüm detaylarının ve madencilik ile staking arasındaki farkların anlatıldığı içerik, birçok kullanıcı tarafından incelendi.

4) Proof of Stake (Hisse Kanıtı) Nedir? Nasıl Çalışır?

Ethereum blokzincirinde Eylül ayında yaşanan The Merge güncellemesi ile Ethereum, Proof of Work protokolünden Proof of Stake protokolüne geçiş yaptı. Eylül ayının en çok konuşulan kriptopara terimleri arasında yer alan Proof of Stake kavramının, Bilgi Platformu’nda detaylarıyla ele alındığı içerik, geçtiğimiz ayın en çok okunanları arasında yer aldı.

5) Web 3.0 Coin’leri

BtcTurk | Kripto’da yer alan kriptoparaların her biri, kriptopara dünyasında var olan teknolojiler altında kategorilendirilmektedir.
Bu kategorilerden biri olan Web3 teknolojisinin, altında oluşturulan kriptoparaların yer aldığı “Web 3.0 Coin’leri” içeriği, Eylül ayında birçok BtcTurk | Kripto kullanıcısı tarafından ziyaret edildi.

2022 yılının Ağustos ayında BtcTurk | Kripto kullanıcılarının, Bilgi Platformu’nda en çok okudukları 5 içeriği 2022 Ağustos Ayında En Çok Okunan 5 İçerik – BtcTurk | Kripto yazısından inceleyebilirsiniz.

iOS Appstore
Android Google Play
Huawei AppGallery

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors