2021’de Bilgi Platformu’nda En Çok Okunan 10 İçerik

2021 yılı, kriptopara piyasasında çok hareketli günlerin yaşandığı bir yıl oldu. Kriptopara ekosisteminde yaşanan birçok gelişmenin yanı sıra, Bitcoin ve diğer birçok kriptopara birimi, bu yıl içerisinde tarihi zirvelerini gerçekleştirdi.

Biz de tempolu bir şekilde geçen 1 yıl boyunca, BtcTurk sosyal medya platformlarında paylaştığımız içeriklerle kullanıcılarımızı yalnız bırakmadık.

Bitcoin ve kriptopara dünyasındaki her şeyin tek bir yerde olduğu BtcTurk Bilgi Platformu’nda, 2021 yılında kullanıcılar tarafından en çok okunan yazıları derledik.

İşte, En Çok Okunan 10 içerik!

1) BtcTurk | PRO’da alım satım yaparken kullanılabilen “Limit ve Stop Emir” özelliklerinin nasıl uygulanabileceğini anlatan içerik, yılın en çok okunan yazısı olarak listenin zirvesinde yer aldı. Bu içerikte; piyasa emri, limit emir ve stop emir özelliklerinin nasıl çalıştığını bulabilirsiniz.

Limit ve Stop Emirler Nasıl Kullanılır?


2) Bilgi Platformu’nda yer alan kriptopara sözlük sayfası, kullanıcıların kriptopara terimlerini öğrenmelerine yardımcı oldu. Kriptopara Terimleri Sözlüğü içerisinde, A’dan Z’ye tüm kriptopara terimlerinin yaygın kullanımları ve açıklamaları yer alıyor.

Kriptopara Terimleri Sözlüğü


3) 2009 yılında ilk bloğu oluşturulan Bitcoin’in, kronolojik gelişimi kullanıcılar tarafından fazlasıyla merak edildi. 2008 yılında Satoshi Nakamoto’nun Bitcoin Teknik Dokümanı’nı yayınlamasıyla başlayan sürecin günümüze kadar nasıl evrildiğini merak ediyorsanız bu içerik size rehber olacaktır!

Bitcoin Tarihi


4) Kriptopara piyasasındaki kullanıcılar, kriptopara madenciliğine ve kriptoparaların nasıl üretildiğine de ilgi gösterdi. Kriptopara madenciliğinin nasıl ve hangi cihazlar ile gerçekleştirildiğini yazımızda bulabilirsiniz.

Kriptopara Madenciliği (Mining) Nedir?


5) Kriptopara sektöründe profesyonel olmak isteyenler için, BtcTurk | PRO’da yer alan fiyat grafiklerini detaylı olarak anlattık. Mumlar, hacim, zaman dilimi gibi pek çok özelliğin nasıl yorumlandığını içeriğimizde inceleyebilirsiniz.

BtcTurk | PRO’da Fiyat Grafikleri Nasıl Okunur?


6) 2021 yılında birçok yeni kullanıcı kriptopara dünyasına giriş yaptı. Yeni kullanıcılara başucu rehberi oluşturduk. Kullanıcılara Bitcoin’i daha yakın perspektiften anlattık.

Yeni Başlayanlar Rehberi


7) Satoshi Nakamoto‘nun Bitcoin Teknik Dokümanı‘nı yayınlanmasının 13. yılını; özel konuklar, farklı içerikler ve etkinlikler ile kutladık.

BtcTurk’ten, Bitcoin Teknik Dokümanı’nın 13. Yıl Dönümüne Özel Etkinlikler


8) 2021 yılında kriptoparalarda yaşanan fiyat hareketleri, boğa ve ayı piyasası terimlerini yeniden gündeme getirdi. Ayı ve boğa piyasasının oluşma sebeplerini ve neden bu kelimelerin tercih edildiğini içeriğimizde bulabilirsiniz.

Ayı Piyasası / Boğa Piyasası Nedir?


9) Bitcoin ve diğer kriptoparalarını alternatif yöntemlerle saklamak isteyenler için soğuk ve sıcak cüzdan kavramlarını anlattık.

Bitcoin ve Diğer Kriptoparalar İçin Saklama Alternatifleri: Soğuk ve Sıcak Cüzdan Nedir?


10) 2021 yılı Bitcoin’in tarihi zirvesini gerçekleştirdiği bir yıl oldu. Bitcoin’in popülerliğinin artmasıyla; Bitcoin’in ne olduğu, nasıl üretildiği ve nasıl alındığı konuları çok fazla merak edildi ve incelendi.

Bitcoin (BTC) Nedir?


BtcTurk, YouTube’de de Sizlerle!

BtcTurk YouTube kanalında yer alan birbirinden farklı konulardaki içerikler ile kullanıcıların yanında olmaya devam ediyoruz.

Kanalımıza abone olmayı unutmayın!


Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors